Versilia - Trattoria Pizzeria - 4. Dania Główne/ Secondo Corso

Dania Główne/ Secondo Corso

 

Dania Główne/ Secondo Corso cena
Pierś kurczaka nadziewana mozzarellą i suszonymi pomidoram/ sos serowo-śmietanowy/ 24,-
Grillowany schab z kostką marynowany w jałowcu i trawie żubrowej/ sos grzybowy/ 25,-

Polędwiczka wieprzowa (sous-vide) /sos z marynowanego zielonego pieprzu/ 

  27,-          
Poliki wołowe/ sos pieczeniowy/ 27,-

Stek z antrykotu / sos pieprzowy /sos na bazie śmietany z tymiankiem i czosnkiem  / 

 45,-

Pstrąg z pieca/ tymianek/ natka/ czosnek/ cytryna

22,- 

Halibut z pieca/ sos porowy/ cebula/ czosnek/ natka

 36,- 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH 

 

gnocchi/ opiekane ziemniaki/ ryż/ makaron risini/

6,-

grillowane warzywa/ mix sałat z winegretrm/ marchew baby/fasolka szparagowa/ zasmażana młoda kapusta/

6,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

 

 

 

 

 

 
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9