Versilia - Trattoria Pizzeria - 4. Dania Główne/ Secondo Corso

Dania Główne/ Secondo Corso

 

Dania Główne/ Secondo Corso cena

Polędwiczka wieprzowa (sous-vide) / gnocchi / sos z trufli / marchewka baby /

   39,-          

Kurczak filet (sous-vide ) / puree ziemniaczane / chorizo / szalotka /

 

 35,-              

Pierś z kaczki (sous-vide)  / makaron risini / sos figowy z porto / gremolada /

 48,-

Stek Rib Eye / ziemniaki pieczone / confite  pomidorki cherry / sos pieprzowy / creme fresh / 

 56,-

Poliki wołowe / puree z selera / julienne z marchewki / sos pieczeniowy /

  35,-

Dorada / suszone pomidory / czarne oliwki / jabłuszka kaparowe / ziemniaki francuskie / pomidorki cherry / cebula / czosnek / białe wino /

39,-

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

 

 

 

 

 

 
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9